Skip to main content

COVID-19 Hakkında Güncelleme

CSL dünyanın her tarafındaki hastalara ilaç sağlamaya devam ediyor.

news

Çalışanlarımızı, hastalarımızı ve donörlerimizi korumak her zaman birinci önceliğimizdir. Küresel COVID-19 salgını sürerken, CSL dünyanın her tarafındaki hastalara ilaç tedarik etmeye devam etmektedir. Ek olarak, çalışanlarımızın sağlığını korumak amacıyla çeşitli önlemler almış bulunmaktayız. İşlerimize etkisini en aza indirmek için salgını yakından izlemeye devam etmekteyiz. (CSL, CSL Behring ve Seqirus’un bağlı olduğu ana şirkettir)

Çabalarımız:

CSL ve AstraZeneca, CSL’in yaklaşık 50 milyon doz AstraZeneca aşısını Avustralya’da üretmesi ve bu ülkeye tedariğini sağlaması konusunda mutabakata varmıştır. İlk dozlar Mart 2021’de sunulmuştur.

CSL Behring, CSL312’nin (garadacimab, Faktör XIIa antagonist monoklonal antikor) COVID-19 ilişkili pnömoni gelişen hastalarda ölüme sebep olan şiddetli solunum sıkıntısının tedavisinde kullanımı için bir klinik çalışma başlatmıştır. Amacı potansiyel tedavinin güvenliliği ve etkililiğini değerlendirmek olan Faz 2 çalışmanın hasta katılımları tamamlanmıştır ve sonuçları 2021’in ikinci çeyreğinde beklenmektedir.

Bunlara ek olarak CSL, COVID-19’a karşı savaşmak için portföyündeki diğer ürünleri ve şirket dışı araştırmacılarla işbirliğini değerlendirmeye devam etmektedir.
Bunlar CSL’in, küresel pandemiye karşı yürüttüğü mücadelelerden yalnızca birkaçıdır. Neler yaptığımızı görmek için, Bilgi Formunu inceleyebilirsiniz.

Çalışanlarımız:

Çalışanlarımızın sağlığını ve güvenliğini sağlamak için pek çok tedbir aldık. Bu tedbirlere 2021 yıl sonuna kadar uluslararası seyahatlerin kısıtlanması, büyük grup toplantılarının ertelenmesi ve işlerin aksamasını en aza indirmek için çalışanların çeşitli iletişim teknolojilerini kullanmaya teşvik edilmesi dahildir.

Hastalarımız ve Ürünlerimiz:

CSL olarak bütün dünyaya ilaçlarımızı kesintisiz biçimde tedarik etmeye devam ediyoruz. COVID-19 durumu değiştikçe, salgının operasyonlarımıza yansıyabilecek tüm etkilerini yakından takip etmeye devam edeceğiz.

Tüm dünyadaki araştırma merkezlerinde devam eden klinik çalışmalarımız bulunmakta ve ümit veren yeni ilaçları incelemek için bu önemli çalışmalarda yer alan araştırmacılarla yakın temas içerisinde kalarak hasta vizitlerini ve takip randevularını yönetmenin en iyi yollarını tartışıyoruz.

Donörlerimiz:

Plazma toplama ağımızın operasyonları devam etmektedir. Plazma merkezlerimiz çalışanlarımıza ve donörlerimize en yüksek kalite ve güvenlik standartlarını sağlamaya kararlılıkla devam edecektir.