Include All CSL Behring Country Sites

İnternet Gizlilik Politikası

CSL Behring tarafından yönetilen bir siteyi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Gizliliğiniz bizim için önemlidir ve sitemizi ziyaret ederken gizliliğinizin korunacağını taahhüt ederiz. Bu Politika internet sitemizi gezerken toplayabileceğimiz verilerin türü ve bu verileri nasıl kullanacağımızı ana hatlarıyla sunar. Kişisel verileri (isim, adres veya e-posta adresi gibi) bize kendi isteğinizle verdiğinizde, bu verileri kesin bir gizlilik içerisinde muamele ederiz. Hiçbir kişisel veri bu Gizlilik Politikası’nda spesifik olarak açıklananlar haricinde hiçbir zaman kiralanmaz, satılmaz, halka açık bir şekilde ilan edilmez veya başka firmalar, organizasyonlar veya internet siteleriyle paylaşılmaz.

Bu internet sitesini kullanarak, bu Gizlilik Politikası’nın en yakın tarihli versiyonunun hükümlerine uymayı kabul etmiş oluyorsunuz. Bu internet sitesinin kullanımına dair genel kuralları anlamak için lütfen Kullanım şartlarımızı okuyunuz. Bu internet sitesindeki diğer yasal uyarılar, politikalar, kullanım şartları veya diğer verilendirmelerde yazılı olanlar haricinde, bu Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları sizinle CSL Behring arasında bu internet sitesini kullanmanız bağlamında anlaşmanın tamamını oluşturur. Bununla birlikte, bu internet sitesinin belirli alanlarındaki özel hizmetlere veya materyallere eriştiğiniz zaman veya bu internet sitesinden diğer sitelere (bu sitelerin CSL Behring'in Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartlarından ayrı ve müstakil kabul etmeniz ve gözden geçirmeniz gereken gizlilik politikaları ve kullanım şartları vardır) yönlendiren bir linki izlediğinizde geçerli olabilecek ilave koşullara tabi olabilirsiniz.

Sizden Toplanan Veriler

Bu sitenin büyük kısmı ziyaretçilerimize ait kişisel tespit edilebilir verileri toplamaksızın sunulmaktadır. Biz, isim, adres ve e-posta adresi gibi kişiye özgü verileri ve kişiye özgü olmayan demografik verileri (yaş, cinsiyet vs.) yalnızca siz bize kendi isteğinizle ilettiğinizde, işlememize istinaden onay verdiğinizde veya bizden veri talep ettiğinizde toplamaktayız. Ayrıca, ziyaretçilerin en fazla ilgisini çeken site alanları hakkında daha fazla veri edinmek veya kimlerin siteyi ziyaret ettiğini öğrenmek amacıyla kişiye özgü olmayan toplu verileri de toplamaktayız. Zaman zaman sitelerimizde ziyaretçilerimizden aldığımız kişiye özgü olmayan, ürünlerimiz ve firma hakkında yorumlar gibi mesajları ilan edebiliriz.

Bu Gizlilik Politikası CSL Behring’e e-posta yoluyla gönderdiğiniz içerik, ticari veri, fikirler, konseptler veya icatlar için geçerli değildir. Eğer bu tip içerik veya ticari veri, fikirler, konseptler veya icatları gizli veya sahibine özel veri olarak saklamak isterseniz bunları CSL Behring’e e-posta yoluyla göndermeyiniz.

Diğer pek çok firma gibi, biz de İnternet sitemizi iyileştirmek ve ihtiyaçlarınıza daha iyi cevap vermesini sağlayan düzenlemeler yapmak için siteminizin performansını ölçmekteyiz. Ziyaretiniz sırasında bilgisayarınız ve ziyaretiniz hakkındaki verileri otomatik olarak toplamaktayız:

  • İnternete eriştiğiniz alan ve sunucu
  • Eğer varsa, sitemize doğrudan bağlandığınız İnternet sitesinin İnternet adresi
  • Sitedeki aktiviteniz:
    • Sitemize girdiğiniz tarih ve saat
    • Sitede harcadığınız zaman
    • Hangi sayfaları ziyaret ettiğiniz
    • Sitemizden çıktığınız tarih ve saat
    • Sitemizden eriştiğiniz sayfa/site

Bu performans ölçümlerini yönetmek için üçüncü şahısları kullanabiliriz. Ancak herhangi bir ziyaretçinin bireysel kimliği hakkında veri edinmiyoruz. Bu üçüncü şahısların bizim gizlilik standartlarımıza bağlı kalmalarını, bize yalnızca toplu veri sağlamalarını, toplanan verilerin yalnızca üçüncü şahısların bizim tarafımızdan kontrol altında tutulduğu amaçlar doğrultusunda kullanmaları ve ardından imha etmeleri şart koşulacaktır.

Talebinizden sonra herhangi bir zamanda bize daha önceden sağladığınız kişisel verileri silebilir veya değiştirebiliriz. Kişisel verilerinizi gözden geçirmek, güncellemek veya silmek isterseniz lütfen bizimle iletişime geçiniz. Kişisel verileri yalnızca bize onları sağladığınız tarihteki amaç için kullanacağız. İlk önce sizi verilendirmeden ve siz bunu açıkça onaylamadan veya kanunen gerekmediği sürece bu verileri başka bir organizasyona veya kuruma ifşa etmeyeceğiz, satmayacağız, kiralamayacağız veya takas etmeyeceğiz.

Yukarıda belirtilen kullanımlara ve ifşalara ek olarak, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca bir arama emri, mahkeme celbi veya mahkeme kararına icabet etmek gibi yürürlükteki yasal zorunluluklara uymak veya bir emir, yönetmelik veya başka kanunlara uymak amacıyla veya size ya da başkalarına yönelik bir fiziksel tehdite cevaben veya mülkümüzü korumak ya da kendi yasal haklarımızı iddia etmek veya savunmak gibi özel durumlarda veya CSL Behring’in tabi olduğu hükümet düzenlemeleri, talimatları, yönergeleri ve kanunlarla uyumlu olduğunu düşündüğümüz yollarla da kişisel verileri üçüncü şahıslara iletebiliriz. Ayrıca, kurallarımızı ihlal eden veya diğer ziyaretçilere zarar verebilen ya da yasadışı davranışlar sergileyen İnternet sitesi ziyaretçilerinin araştırılması ve kovuşturulması için emniyet görevlileriyle işbirliği yapabiliriz. Son olarak, bir şirketin satışı, tasfiyesi, edinilmesi veya birleşme durumunda kişisel verilerinizi bu işlemle bağlantılı olarak bir üçüncü şahsa transfer edebiliriz.

Çocuklara Ait Verilerin Korunması

CSL Behring ebeveynlerin mahremiyet endişelerini ve çocuklardan toplanan verilerin gizliliğinin korunmasının önemini anlamaktadır. Bu İnternet sitesi esas olarak sağlık-bakım görevlileri, yetişkin tüketiciler ve bakım sağlayıcılar için faaliyet göstermektedir ve 13 yaşından küçük çocukları cezp etme amacıyla tasarlanmamış veya planlanmamıştır.

Zaman zaman, 13 yaşından küçük çocukların katılmalarına imkan veren bir online program veya aktivite sunabiliriz. Bu tip urumlarda ilave gizlilik korumaları sağlamaktayız.

Çocukların Gizliliğine İlişkin İlave Korumalar

Bu İnternet sitesi vasıtasıyla 13 yaşından küçük çocuklara açık olan online aktivitelere katılan çocukların ebeveynleri bu İnternet sitesine sağlanan herhangi bir kişisel verinin Çocukların Online Gizliliğinin Korunması Yasası’na (“COPPA”) uygun biçimde toplanacağından ve saklanacağından emin olabilirler. Ebeveynlerin çocuklarının online aktivitelerini gözetim altında tutmalarını ve mümkün olduğu hallerde çocuklarının online aktivitelerine katılmalarını teşvik etmekteyiz. Eğer çocukların gizliliği ve İnternet konusunda sorularınız veya endişeleriniz varsa https://www.consumer.ftc.gov/topics/protecting-kids-online adresini ziyaret etmenizi öneririz.

Şu anda CSL Behring COPPA yükümlülüklerine tabi olan herhangi bir aktivite yürütmemektedir.

Güvenlik

Kişiye özgü verilerin güvenliğinin korunması birincil önceliğimizdir. Verilerin muhafaza edilmesi ve izinsiz erişimin önlenmesi için katı güvenlik prosedürleri uygulamaktayız. Verileri yüksek düzeyde emniyetli veri merkezimizde saklıyoruz ve en yüksek bilgisayar güvenliği standartlarına bağlı kalıyoruz. Size ait verilerin güvenli ve kontrol altında tutulmasını garantilemek için tasarlanmış gizlilik koruma kontrol sistemlerini devreye soktuk. Bu verilere yalnızca yetkili CSL Behring çalışanlarının erişme izni vardır ve bu tip erişimler ihtiyaçla sınırlı tutulmaktadır.

Bununla birlikte, verilerin İnternet yoluyla aktarılması her zaman bazı riskleri beraberinde getirmektedir. Örneğin, izinsiz bir üçüncü şahıs bir iletinin aktarımı sırasında araya girebilir veya güvenlik tedbirlerimizi aşmanın bir yolunu bulabilir. Buna bağlı olarak, kişisel verilerinizi korumak için uygun önlemleri aldığımıza inanıyorsak da, verilerinizin bu Gizlilik Politikasıyla uyumlu olmayan bir şekilde hiçbir zaman ifşa edilmeyeceğini garanti edemeyiz. Sonuç olarak, bize e-posta yoluyla veya bu site aracılığıyla ne tür verileri göndereceğinize karar verirken çok dikkatli olmanız gerekmektedir.

Çerez Kullanımı

Bu site, siteyi görüntülerken bilgisayarınıza veriler gönderen çerezler kullanmaktadır. Çerezler bilgisayarınıza özgüdür ve web sunucusunun siteyi daha kolay ve yararlı biçimde kullanmanızı sağlayacak veriler almasına izin verir. Çerezler bu siteye geri döndüğünüzde zamandan tasarruf etmenize imkan veren ilave kolaylıklar sağlar. Bunlar yalnızca size çerezi gönderen internet alanındaki bir web sunucu tarafından okunabilir. Çerezler programları çalıştırmak ya da bilgisayarınıza virüsler göndermek için kullanılamaz.

Çerezleri çevrim içi ziyaretçilerden kişisel olmayan veriler almak için kullanmaktayız. Çerezler tarayıcı tipi, işletim sistemi ve internet servis sağlayıcısını takip eder ve sitemize gelen toplam ziyaretçi sayısını tablolaştırmamıza olanak sağlar.

Bilgisayarınızda çerez özelliğini engelleyebilir veya tarayıcınızdaki tercihleri kullanarak çerezler gönderildiğinde sizi uyaracak şekilde ayarlayabilirsiniz. Çerezleri engellemeyi seçerseniz size internet sitemizdeki belirli özellikleri sunamayabiliriz (örn., verilerin size özelleştirilmiş şekilde sunulması). Çerez kullanımına ilişkin daha fazla veriyi www.microsoft.com/info/cookies.htm adresinde bulabilirsiniz.

Gizlilik Politikasındaki Değişiklikler

Önceden haber vermeksizin bu Gizlilik Politikasına herhangi bir zamanda eklemeler, çıkarmalar veya değişiklikler yapma hakkımızı saklı tutmaktayız. Bu internet sitesini kullanmanız bu hakkı kabul etmenizi içermektedir. Bu Gizlilik Politikasının en altında en son güncelleme tarihi yer almaktadır. Eğer CSL Behring kişisel verilerinizin toplanması veya kullanımına ilişkin uygulamalarında önemli değişiklikler yaparsa, kişisel verileriniz size değişiklik hakkında verilendirme yapılmadıkça veya siz değişikliğe itiraz etmedikçe bu Politika doğrultusunda yönetilmeye devam edecektir.

Hizmetlerin Sunulmasında Üçüncü Şahısların Kullanımı

Bu İnternet sitesin yönetimiyle bağlantılı hizmetleri sunmaları için üçüncü şahıslarla anlaşmalar yapmaktayız. Bu tip durumlarda söz konusu üçüncü şahıslar kişisel verilere erişebilir. Bu üçüncü şahısların bizim gizlilik standartlarımıza uymaları ve bu tür kişisel verileri yalnızca bize karşı sorumluluklarını yerine getirmek amacıyla kullanmaları şart koşulmaktadır.

Bizimle İletişime Geçin

Bu siteyle ilgili sorularınız veya sorunlarınız olursa lütfen bilgi@cslbehring.com adresine e-posta gönderiniz.

Başa dön
Son güncelleme tarihi: Haziran 2018

Bu sitedeki bilgiler bir hekim veya eczacıya danışmanın yerine geçmez. Daha fazla bilgi için bir hekime ve/veya bir eczacıya danışınız.


CSLBTR-0218-01
© 2018 CSL Behring Biyoterapi İlaç Dış Ticaret A.Ş