Include All CSL Behring Country Sites

Gizlilik Hakkında

İşlerin normal gidişatı sırasında, CSL Behring müşteriler, sağlık-bakım profesyonelleri, çalışanlar ve başkalarıyla etkileşerek kişisel verileri toplar. CSL Behring topladığı kişisel verilerin gizliliğini korumayı taahhüt eder ve bireylerin mahremiyet haklarını tanır ve saygı gösterir.

Herhangi bir kısıtlama veya istisna olmadan, kullanıcılar, işbu internet sitesine giriş veya kullanım için veya Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartlarındaki durumlardan dolayı kişilerin verilerinin toplanması, kaydı, sistematikleştirilmesi, biriktirilmesi, CSL Behring’in veri tabanında saklanması, uyarlanması, geri alınması, kullanılması, CSL Behring’in içerisinde bulunduğu şirketler grubu (yurtiçinde veya yurtdışında bulunan hissedarları, iştirakleri ve bağlı şirketleri de dâhil olmak üzere, CSL Behring tarafından kontrol edilen veya CSL Behring’in kontrolü altında bulunduğu veya CSL Behring ile birlikte müşterek kontrol altında bulunan şirketler) (“Grup Şirketleri”) ve CSL Behring’e ve/veya Grup Şirketleri’ne hizmet sağlayan üçüncü taraflar (“Hizmet Sağlayıcılar”) ile paylaşılması, (kişisel veri sahibinin hakları ile ilgili yeterli koruma sağlamayan ülkelere transfer de dahil olmak üzere) bunlara transferi, dağıtımı, sağlanması, erişim sağlanması, anonim hale getirilmesi, engellenmesi, silinmesi veya yok edilmesi de dahil olmak üzere 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu çerçevesinde her şekilde işlenmesi için CSL Behring’e açık izin vermektedir.

CSL Behring yönetimi, firma operasyonlarında mahremiyete saygının esas alınmasını garantilemek amacıyla Global Gizlilik Politikası ("Politika") belirlemiştir. CSL Behring'in gizlilik uygulamaları hakkında herhangi bir sorunuz olursa veyaCSL Behring’in sizden topladığı kişisel verilere erişmek veya bu verileri düzeltmek isterseniz, daha fazla bilgi için CSL Grubu Gizlilik Politikası'nı inceleyin.

CSL Grubu Gizlilik Politikası
Internet Gizlilik Politikası

Bu sitedeki bilgiler bir hekim veya eczacıya danışmanın yerine geçmez. Daha fazla bilgi için bir hekime ve/veya bir eczacıya danışınız.


CSLBTR-0218-01
© 2018 CSL Behring Biyoterapi İlaç Dış Ticaret A.Ş